Coaching er en måde til at hjælpe dig med at nå dit mål!

Ofte sker det ved at bringe dig frem til en ny erkendelse om dig selv ift den relevante problemstilling. Helt centralt er det, at det er netop er dig selv der kommer frem til erkendelsen, fordi det bare giver et så meget stærkere udgangspunkt for forandring end hvis nogen fortæller dig hvad du skal gøre.

Men vigtigt i enhver coaching session er den indledende snak om, hvad det egentlig er du gerne vil opnå. Mange gange har vi ikke en klar forestilling om hvad problemet eller målet egentlig er. Eller også tror vi, at vi ved det, hvorefter det viser sig at være noget helt andet. Nogen gange er vi bare frustrerede, ude af balance eller mærker et udefinerbart behov eller sult efter noget nyt, uden at vi præcis kan sige hvad det er. Derfor er målafklaringen vigtig.

Coaching hjælper dig til at tage det første skridt

Ultimativt er coaching en måde at bringe dig nærmere til dit sande jeg, til at begynde at ane dit fulde potentiale. Vi er alle født med enorme ressourcer, men vi lader os begrænse af vores ego, vores overbevisninger og af mange andre forhold og med tiden kommer mange af os til at spille på de samme 10 tangenter og glemmer, at vi faktisk er født til at kunne spille på alle tangenterne. Adgangen til de ressourcer kommer ikke fra den ene dag til den anden, men coaching kan begynde at hjælpe dig til at tage de første små skridt.

Mere lavpraktisk er 1:1 coaching en fortrolig samtale mellem dig og coachen. Coaching er ikke terapi. Coaching fokuserer på nutid og fremtid, ikke på fortiden og dermed ikke på årsagen til at vi er blevet den vi nu engang er. Jeg foretrækker som udgangspunkt, at coachingen sker ved et personligt møde, men nogle sessioner kan også foregå på telefon/skype.

Emnerne kan være mange. Det kan være emner relateret til dit arbejdsliv som fx ”hvad skal jeg beskæftige mig med i fremtiden?” eller ”hvordan kommer jeg ud af det stress som jeg kan mærke bare bliver værre og værre?” eller ”hvordan får jeg en bedre relation til min chef eller en arbejdskollega?”. Det kan også være emner relateret til dit liv som helhed som fx ”hvordan bliver jeg bedre til at tackle konflikter?” eller ”hvad kan jeg gøre for at forbedre mit parforhold?”.

Kontakt mig