Om mig

Jeg hedder Henrik Wendler og er født i 1960. Jeg er gift og har to drenge.

Jeg er certificeret Life- og Business Coach samt Master Coach fra Manning Inspire og har også en Enneagram basisuddannelse fra Enneagramstedet.

Jeg er oprindeligt uddannet kemiingeniør og HD i afsætning og jeg har arbejdet mere end 25 år som leder i erhvervslivet indenfor Life Science. Du kan se mere på min LinkedIn profil her. Det har altid betydet meget for mig, at jeg arbejdede indenfor områder der gav mening for mig – i mit tilfælde med produkter der kan forbedre eller ultimativt redde menneskers liv.

I 2012 startede jeg som selvstændig og i 2014 besluttede jeg mig for at begynde at bruge nogle andre sider af mig selv – skifte fokus. Jeg kunne mærke, at tiden var moden til at der skulle ske noget nyt og jeg besluttede at bruge størstedelen af min tid på at hjælpe mennesker og på hele tiden at arbejde videre med min egen personlige udvikling.

Jeg hjælper mennesker på forskellige måder: Fx gennem at coache, eller ved at hjælpe mennesker til et nyt job gennem mit netværk, ved at være mentor for opstart virksomheder eller ved at udføre frivilligt arbejde i bla Røde Kors.

En måde at arbejde med min egen personlige udvikling, er ved at komme mere ned i kroppen. Noget jeg tror på at rigtigt mange mennesker kunne have gavn af. Slippe kontrollen og lade være med at tro at vi skal tænke os frem til alting. Jeg gør det fx ved at synge og så starter jeg på en kropsterapeutisk uddannelse hos ManuVision i januar 2017.

Kontakt mig